top of page

Kulturní vystoupení k MDŽ v DPS Mládežnická


V pátek odpoledne 6. března 2020 navštívily žákyně 4. B Domov s pečovatelskou službou na ulici Mládežnická. Přišly potěšit připraveným kulturním programem babičky, které zde bydlí a sešly se k oslavě Mezinárodního dne žen.

Zazněly písně lidové i umělé za doprovodu kytary nebo s hudebním podkladem z CD. Některé byly o lásce, jiné z pohádek a jedna dokonce ve španělštině. Program zpestřily i básně a pohybový doprovod dvou písní.

Poděkování patří všem pěti žákyním, které obětovaly svůj volný čas na nácvik programu. Dokázaly, že máme na naší škole velmi šikovné a nadané zpěváky a recitátory. A které to jsou? Anna Škobrtalová, Thea Šrámková, Alžběta Marie Pecková, Laura Masopustová a Nela Borková. Ta také celým programem provázela. Sólově zazpívaly Anička s Theou a sklidily obrovský potlesk.

Na závěr ženám popřály mnoho zdraví, štěstí, lásky a porozumění s blízkými a předaly krásná přáníčka, která vyrobila se svými žákyněmi 2. stupně v hodinách pracovní činnosti paní učitelka Lucie Tulejová.

Celé vystoupení se velmi líbilo a některé babičky byly dojaté k slzám. Poděkování přišlo i písemně na ředitelství školy.

Archiv
bottom of page