top of page

9. B se loučí...

Milí spolužáci a kamarádi,

po několika letech jsou tato oslovení svým způsobem vhodná. Ať už mezi námi přátelství stále přetrvává anebo ne, tak jsme vděční za každého z vás. Ne všichni se známe od první třídy, některé známe pouze jeden, dva, tři roky, ale připadá nám to, jako bychom se znali celou věčnost. Vždy jsme spolu drželi, jak kluci, tak holky a za to jsme rádi.

Byli a jsme super třída, a to se jen tak nevidí.

Pro nás je tento školní rok něčím výjimečný, a to tím, že je náš poslední. V pátek 26. 6. 2020 se rozloučíme s určitou částí života a zároveň začíneme další životní etapu.

Uplynulo již devět let, co jsme společně vstoupili do této školy, kde nás celou dobu provázely obavy, radost, ale i zvědavost.

Myslím, že jsme společně zažili krásné chvíle nejen v lavicích, ale i mimo ně. Nezapomenutelné jsou naše společné výlety a akce. Moc rádi vzpomínáme na to, jak jsme dvakrát nacvičovali akademii a vždy to byla pecka, troufáme si říct, že jsme byli nejlepší. Taky se nám často vybavují naše školní výlety a škola v přírodě. Myslíme, že jsme se nasmáli víc než dost, a to i v hodinách a před školou. Po zakončení tohoto školního roku budeme na základní školu už jen vzpomínat, co se nám podařilo a naopak, co jsme vyvedli.

A na koho nesmíme zapomenout, jsou naše úžasné paní učitelky: Jiřina Mifková, Markéta Kvapilová a konečně naše milá Magdaléna Slobodová. I díky nim jsme tak super parta, která je připravena vyrazit do života.

Teď se nám to trochu zkomplikovalo, ale i tak věřím, že naše rozloučení bude velkolepé a nezapomenutelné.

Na závěr bychom chtěli říct, že si vážíme toho, že jsme mohli spolu strávit devět let v jedné třídě.

Děcka, budete mi chybět.

Za třídu 9. B Maty Hliva a Maruška Fedorová.

Archiv
bottom of page