top of page

Získali jsme Cenu Ď za podporu ZOO Ostrava


Naše škola byla nominována zoologickou zahradou v Ostravě na „Cenu Ď“, která má za cíl vyjádřit poděkování mecenášům, podporovatelům a dárcům za jejich aktivity. ZOO chtěla nominací ocenit naši dlouholetou podporu lemura Sclaterova, kterého máme v adopci a také podporu dalších záchranných projektů organizovaných ostravskou ZOO. Za dobu naší spolupráce jsme ZOO v Ostravě přispěli částkou přes 115 tisíc korun!

Finále se konalo v Praze v pátek 14.6. v budově Nové scény Národního divadla. Za naši školu jsme se akce zúčastnili spolu s panem ředitelem a dvěma žákyněmi ze třídy 9.B. Protože v naší kategorii bylo nominováno celkem 5 organizací či dárců, moc jsme nevěřili, že cena připadne nám. O to větší překvapení bylo, když se z pódia ozval název právě naší školy!! Cenu jsme tedy převzali a máme z ní obrovskou radost.

Za nominaci děkujeme ZOO Ostrava, jsme rádi, že také tato organizace si všímá naší dlouhodobé podpory a věříme, že spolupráce bude pokračovat i v dalších letech. No a všem, kteří někdy přispěli jakoukoli částkou na některou ze sbírek, které ve škole pro ZOO pořádáme, moc děkuji a věřím, že naše škola bude i nadále přispívat a pomáhat tak přírodě.

Více informací o "Ceně ď "zde: http://www.cena-d.cz/

Archiv
bottom of page